Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

4 Noiembrie 2018

DORINȚA DE ASIGURARE/SIGURANȚĂ

• Atât musulmanii cât și creștinii au o mare dorință pentru viața de apoi. Această lume și tot ce oferă ea ne lasă goi. Dorim cerul. Lucrarea lui Isus de pe cruce îi asigură pe creștini că păcatele lor sunt iertate și că au o casă veșnică în cer când mor. Creștinii au încredere în lucrarea încheiată a lui Isus Hristos.

• Musulmanii nu au neprihănirea lui Isus; tot ce au ei este speranța că Alah le va permite să intre în paradis. Ei nu au nici o siguranță. Chiar dacă îndeplinesc perfect cerințele Coranului și respectă legea Șaria, nu au nicio asigurare a unui loc în cer. Să ne rugăm ca întreaga lucrare a Domnului Isus să fie înțeleasă în Peninsula Arabică. Să ne rugăm ca numele lui Isus să fie tot mai cinstit. Să ne rugăm ca oamenii din această regiune să-și dorească atât de mult siguranța că vor ajunge în cer încât să caute până când vor găsi Calea, Adevărul și Viața în Isus Hristos.

• Această neprihănire este dată prin credința în Isus Hristos tuturor celor ce cred. Nu există nici o diferență între evrei și neamuri, căci toți au păcătuit și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu. Şi sunt socotiţi neprihăniţi, fără plată, prin harul Său, prin răscumpărarea care este în Hristos Isus. Pe El, Dumnezeu L-a rânduit mai dinainte să fie, prin credinţa în sângele Lui, o jertfă de ispăşire, ca să-Şi arate neprihănirea Lui; căci trecuse cu vederea păcatele dinainte, în vremea îndelungii răbdări a lui Dumnezeu; pentru ca, în vremea de acum, să-Şi arate neprihănirea Lui în aşa fel, încât să fie neprihănit, şi totuşi să socotească neprihănit pe cel ce crede în Isus. Romani 3:22-26

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: