Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

04 Februarie 2018

SĂ NE RUGĂM PENTRU SCĂPAREA UNEI CĂUTĂTOARE LOCALE

Cereri de rugăciune

O tânără care citea Cuvântul lui Dumnezeu a fost chemată înapoi în sat de către tatăl ei care dorește ca ea să devină a doua soție a unui bărbat care are deja copii. Aceasta ar însemna ca tânăra să abandoneze școala și să înceapă o viață pe care nu și-o dorește. După o încercare de a-l convinge pe tatăl ei să renunțe la acest plan, el i-a dat un ultimatum prin care îi cere să se căsătorească; în caz contrar trebuie să renunțe la școală, să-și găsească un loc de muncă în sat și să-i dea lui toate veniturile pe care le va obține. Să mijlocim pentru scăparea ei, nu numai din această situație nedorită, ci și pentru libertatea de a-și putea urma dorința de a cunoaște mai multe despre Isus.

Să ne rugăm pentru „Jennifer”, pentru care ne-am mai rugat în trecut. Ea este o femeie din loc care suferă din cauza efectelor magiei negre. Vestea bună este că prietenele ei credincioase continuă să o iubească și să-i împărtășească Evanghelia. Vestea proastă este că Jennifer s-a îndepărtat recent de ele. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să continue să lucreze în viața ei, aducându-o înapoi la prietenele ei, astfel încât lumina lui Hristos să continue să strălucească în viața ei întunecată. Să ne rugăm ca Tatăl să-i vorbească prin Biblia pe care o are și prin vise cu Domnul Isus Hristos pe care le-a avut în trecut. Să continuăm să ne rugăm pentru mântuirea ei!

Să ne rugăm și pentru un bărbat local din aceeași țară cu Jennifer, care citește Biblia împreună cu un credincios. Acesta este un pas mare și un răspuns la rugăciunile înălțate timp de mulți ani pentru acest om. Ambii, Jenifer și acest bărbat, au nevoie de lucrarea Duhului Sfânt de a le schimba complet inima și mintea. Să ne rugăm ca Dumnezeu să facă acest lucru.

VĂ MULȚUMIM CĂ V-AȚI RUGAT PESTE ORAȘELE DIN PENINSULA ARABICĂ!

• Cu Jizan, Arabia Saudită, am ajuns la sfârșitul rugăciunilor pentru orașele-cheie din Peninsula Arabică. În urmă cu 16 luni am început să ne rugăm pentru un oraș în fiecare lună. Am început cu orașul Al Hasa, Arabia Saudită și am încheiat acum cu orașul Jizan.

• Vă mulțumim foarte mult că v-ați rugat pentru aceste orașe! Dumnezeu a auzit și ne-a răspuns deja rugăciunile noastre, trimițând recent lucrători în mai multe dintre aceste orașe, unde înainte nu exista nici unul. Acesta este un răspuns mare la rugăciune. Recolta, holdele sunt coapte și lucrătorii au fost trimiși. Să continuăm să ne rugăm ca Domnul secerişului să scoată mai mulți lucrători la secerişul Lui.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: