Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

03 Noiembrie e 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU UN PĂMÂNT BUN

Cererile de rugăciune

• Un bărbat care a fost vindecat fizic după ce un credincios s-a rugat pentru el studiază Cuvântul împreună cu un alt credincios. De asemenea, acest bărbat a invitat un prieten să i se alăture în studiu. Să-L lăudăm pe Domnul pentru această vindecare și să ne rugăm ca inimile să poată fi deschise, să primească pricepere spirituală și să vină la credință în timp ce studiază Cuvântul cu credinciosul. Să cerem și protecție și înțelepciune pentru credincios.

• Lăudați-L pe Domnul pentru că după o mare rezistență față de conversațiile spirituale, o doamnă din loc și-a manifestat brusc interesul de-a auzi mai multe despre adevăr. Să ne rugăm Domnului ca să continue să-i înmoaie inima, să-i ia teama și să o atragă în Împărăția Sa. De asemenea, să ne rugăm pentru credincioși ca aceștia să persevereze în împărtășirea veștii bune chiar și atunci când întâmpină rezistență în repetate rânduri.

• Să ne rugăm ca cei care au avut vise sau viziuni cu Isus Hristos să nu le fie frică, nici să nu respingă aceste vise, ci să experimenteze o mare bucurie și o dorință de a cunoaște mai mult. Să ne rugăm lui Dumnezeu ca să le scoată înainte credincioși care să le poată răspunde la întrebări și să-i îndrume spre calea mântuirii și o relație reală cu Isus Hristos.

• Mulți adepți ai islamului acceptă pur și simplu cultura, tradițiile și religia în care s-au născut. Să ne rugăm ca Duhul Sfânt să le trezească inimile și mințile cu întrebări și nedumeriri și să-i pornească într-o călătorie pentru a găsi adevărata pace.

• Bogăția relativă a Golfului Persic, la fel ca bogăția din alte părți ale lumii, poate duce la sentimentul că așa ceva li se cuvine de drept, precum și la o lipsă de conștientizare a nevoilor celor mai puțin privilegiați. Să ne rugăm pentru inimi umile, care să accepte marea dragoste oferită de Tatăl nostru ceresc și care, la rândul său, să aducă o schimbare radicală în cultură.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: