Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

03 Martie 2019

GHIDURI DE RUGĂCIUNE: SĂ NE RUGĂM PENTRU BEDUINII ȘI PENTRU EMIRATELE ARABE UNITE

cerere de rugăciune

În parteneriat cu lucrătorii creștini din Orientul Mijlociu, distribuim acest ghid de rugăciune de 40 de zile pentru beduinii din Orientul Mijlociu. Ghidul se concentrează în principal asupra beduinilor din Egipt și țările Levantului (Iordania, Siria etc.). Cu toate acestea, ne putem ruga și pentru beduinii din Peninsula Arabică, deoarece majoritatea cererilor de rugăciune sunt aceleași. În afară de aceasta, beduinii arabi sunt originari din Peninsula Arabică, dar au migrat în alte țări, cum ar fi Egiptul.

Puteți descărca ghidul de rugăciune AICI. "În limba engleză"

Cei care au conceput acest ghid sugerează să ne rugăm timp de 40 de zile în timpul postul Paştelui 2019 și acest post ar fi un timp excelent pentru a face acest lucru, dar puteți folosi acest ghid si in alte perioade dupa cum sunteti calauziti!

De asemenea, un credincios din Emiratele Arabe Unite (EAU) a scris un material intitulat "O oră de rugăciune pentru EAU" pentru a ne ajuta să ne rugăm pentru această țară.

Faceți clic pe AICI pentru a-l descărca. (În limba engleză) "UAE Hour of prayer 2019 HERE."

Cu vizita istorică a Papei în Emiratele Arabe Unite, care a avut loc în februarie 2019, și cu declarația EAU că anul 2019 este "Anul toleranței", să ne unim inimile pentru a ne ruga pentru Emiratele Arabe Unite în acest timp deosebit. In cea mai mare parte populatia EAU se impotriveste Evangheliei, dar dacă vom continua să ne rugăm și să-L căutăm pe Dumnezeu, trezirea spirituala se va produce cu siguranță!

1.Ioan 5,14+15: Şi aceasta este îndrăzneala pe care o avem înaintea Lui: dacă cerem ceva după voia Lui, El ne ascultă. 15 Iar dacă ştim că ne ascultă, atunci orice Îi cerem, ştim că avem lucrurile pe care le-am cerut de la El.

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: