Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

03 Ianuarie 2021

ÎNTÂLNIRE DE RUGĂCIUNE DIN IANUARIE 2021N- RUGAȚI-VĂ PENTRU QATAR

Dragi prieteni PTAP *,

AN NOU FERICIT! Vom începe noul an concentrându-ne rugăciunile asupra Qatarului în ianuarie.

Pentru (săptămâna 22 noiembrie):În prima săptămână de rugăciune pentru Qatar, vrem să proclamăm Qatarul aparține Dumnezeului nostru.

IOAN 3:16 „CĂCI ATÂT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA, ÎNCÂT A DAT SINGURUL SĂU FIU NĂSCUT, PENTRU CA ORICINE CREDE ÎN EL SĂ NU PIARĂ, CI SĂ AIBĂ VIAȚA VEȘNICĂ”.

• În timp ce mulți musulmani au auzit că creștinii învață și cred că Isus a murit pe cruce, acest adevăr este categoric negat de profesorii islamici și de doctrina islamică convențională. De fapt, pentru mulți musulmani, creștinismul este imoralitatea văzută la televiziunea occidentală, cum ar fi cluburile de noapte, beția, moda dezmățată, etc.

• Drept urmare, mesajul Evangheliei a fost rar cunoscut sau explicat pe deplin majorității qatarilor. Qatarii trebuie să audă în mod clar o istorisire - adevărata despre cine este Isus.

• Când li se cere, tipicii qatari ar spune pur și simplu că Isus este unul dintre profeții lor islamici; nimic mai mult, nimic mai puțin. Vă rugăm să vă rugați ca cei 320.000 de Qatari să pună la îndoială doctrinele cu care au crescut. Roagă-te ca ei să audă în mod clar Evanghelia și să-și pună credința în Isus Hristos. Rugați-vă ca neînțelegerea și confuzia despre credința noastră să fie comunicate în mod clar cu poporul din Qatar. Rugați-vă ca ei să audă Adevărul și să fie atrași de el.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: