Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

3 Februarie 2020

SĂ NE RUGĂM PENTRU LUMINĂ ÎN ÎNTUNERIC, ÎN SPECIAL PESTE ORAȘUL M

Lumina luminează în întuneric

• După ce a închiriat două mașini, un grup de credincioși a călătorit timp de o oră până în centrul lumii islamice, fortăreața întunericului care orbește milioane de oameni ca să nu vadă Adevărul. Au făcut toată ziua, cu mașinile, înconjurul orașului, rugându-se ca Domnul să-Și trimită prezența în oraș și să-i elibereze pe oameni de lanțurile islamului.

• Revenind în orașul în care stăteau, credincioșii au lăsat una dintre mașinile închiriate în parcarea hotelului unde erau cazate femeile și, cu cealaltă mașină, au mers să ducă la aeroport o persoană din echipă. Când s-au întors la hotel pentru a lua din parcare mașina închiriată, au descoperit că cineva a lovit și avariat mașina închiriată pe care o lăsaseră în parcare. Bărbatul vinovat de această faptă era tocmai din orașul unde acest grup de credincioși s-a rugat toată ziua. O persoană din grup s-a rugat pentru el în Numele lui Isus, Numele care este mai presus de orice nume. Acest lucru l-a determinat pe bărbatul respectiv să ceară credincioșilor să se roage și pentru soția lui. În ultimii trei ani ei pierduseră trei copii, cel mai recent gemeni. Credincioșii s-au rugat pentru acest cuplu. După ce s-au rugat toată ziua în centrul islamului ca Dumnezeu să învingă întunericul și să-i aducă pe oameni la Lumina lui Hristos, acum se rugau în mod specific pentru două persoane din acel oraș.

• Ulterior, prin intermediul social media, una dintre doamnele din echipa noastră, vorbitoare de arabă, s-a rugat din nou pentru Elena, soția acelui bărbat. Vă invităm să vă alăturați echipei noastre ca să mijlocim împreună pentru Elena. Ea suferă foarte mult din cauza pierderii a trei bebeluși. Să ne rugăm ca tot mai mulți oameni din acest oraș să audă despre Domnul Isus Hristos și să accepte lucrarea Lui pentru ei. Să ne rugăm pentru oamenii care locuiesc în acel oraș sau vizitează orașul an de an ca Dumnezeu să lucreze și să-i scoată din întuneric și să-i aducă în Lumina glorioasă a Domnului Isus Hristos.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: