Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

02 Mai, 2017

SĂ NE RUGĂM PENTRU CREDINCIOȘII LOCALI

Cereri de Rugăciune

• Să ne rugăm pentru mai mulți localnici din Peninsula Arabică; aceștia citesc cu interes Cuvântul lui Dumnezeu, dar încă nu au ajuns să-l creadă. Să ne rugăm ca ochii lor să fie deschiși ca să vadă adevărul și ca ei să fie gata să renunțe la totul pentru a-L urma pe Isus Hristos.

• Cu ani în urmă, un bărbat a primit o parte din Scriptură și a fost convins de adevărul acesteia. De atunci și până astăzi a fost singur în credința sa. Să ne rugăm ca, la timpul ales de Domnul, să găsească părtășie într-o comunitate a credincioșilor locali.

• O mică comunitate de credincioși locali se confruntă cu o provocare puternică, deoarece văd că un membru de-al ei se întoarce la vechea viață. Să ne rugăm pentru restaurare, tărie și unitate și ca mireasa Domnului să iasă victorioasă pentru gloria Lui din această situație.

• În timp ce Domnul lucrează în această țară și Se manifestă prin întâlniri de vindecare și putere, să ne rugăm ca El să fie recunoscut pentru cine este, iar numele și renumele lui să fie onorate prin vieți predate. O familie din loc a experimentat recent lucrarea Domnului prin vindecare, profeții și cuvinte de cunoaștere. Să ne rugăm ca această familie să treacă dincolo de credința în puterea vindecătoare a Domnului Isus Hristos și să-L recunoască ca Domn al tuturor și Mântuitorul lor.

• Adesea, menținerea relațiilor cu localnicii și continuarea depunerii unei mărturii curajoase este o provocare pentru credincioși. Să ne rugăm ca relațiile să fie menținute chiar și atunci când oamenii sunt confruntați cu Evanghelia, ca să aibă din abundență oportunități pentru împărtășirea adevărului și a dragostei lui Dumnezeu și că mărturia Evangheliei să fie confirmată în mod incontestabil de Duhul Sfânt în moduri pline de putere.

• O familie trece printr-o perioadă îndelungată de criză financiară profundă datorată pierderii locurilor de muncă. În trecut, un membru al acestei familii a ajuns foarte aproape de-a se încrede în Isus, dar din cauza opoziției s-a întors la credința anterioară. Să ne rugăm ca eforturile nereușite de a-și rezolva problemele cu resursele proprii să-i ducă la un punct în care să se întoarcă la Isus Hristos în disperare. Fie ca El să li Se reveleze cu multă putere, să le iasă înainte în nevoia lor și să-i atragă ca familie la credința mântuitoare în El.

• În Yemen, blocajele împiedică alimentele să ajungă în porturi. Barierele războiului împiedică familiile să primească îngrijiri medicale sau să se întoarcă acasă. Barierele faptului că „nu au auzit” îi împiedică pe oameni să-L cunoască pe Mântuitorul. Să ne rugăm ca aceste bariere să scadă. Să ne rugăm ca navele pline de alimente și provizii să primească permisiunea de descărcare. Să ne rugăm ca războiul să înceteze. Să ne rugăm ca toți să audă Vestea bună a dragostei lui Hristos pentru ei și să aibă ocazia să răspundă acestei Vești bune.