Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

02 Decembrie 2017

ASTĂZI ESTE ZIUA NAȚIONALĂ A EMIRATELOR ARABE UNITE – SĂ NE RUGĂM PENTRU EAU

Rugăciunea săptămânală - 2 decembrie 2017

• În aceste zile există o mare de verde, roșu și alb pe tot cuprinsul Emiratelor Arabe Unite (EAU). Data de 2 decembrie este Ziua națională a Emiratelor Arabe Unite și aceasta marchează înființarea națiunii în 1971, când emiratele separate s-au unit și au format o singură țară. Culorile țării – verde, roșu și alb – luminează noaptea și ne amintește de sezonul de Crăciun, chiar dacă aici nu se sărbătorește Crăciunul.

• Să ne amintim și să ne rugăm pentru Emiratele Arabe Unite. Potrivit unui studiu recent al marilor țări musulmane, cel mai mic număr de credincioși locali se află în EAU, Qatar și Oman - toate trei țări din Peninsula Arabică.

• Să-L lăudăm pe Dumnezeu pentru numărul mic de credincioși locali din Emiratele Arabe Unite, dar numărul este prea mic. Trebuie să ne rugăm mai mult! Nu există aici o biserică locală viabilă și stabilă. Să ne rugăm lui Dumnezeu să-Și zidească biserica în mijlocul locuitorilor din Emiratele Arabe Unite.

• Vestea bună este că există sute de biserici de emigranți în toată țara, deoarece majoritatea oamenilor sunt emigranți. EAU le-a oferit străinilor libertatea de a se închina. În consecință, țara a fost binecuvântată de bunătatea și influența spirituală pe care aceste biserici au avut-o, indiferent dacă populația locală știe sau nu acest lucru.

• Să ne rugăm ca lumina lui Dumnezeu să continue să strălucească din întuneric și să lumineze inimile locuitorilor Emiratelor și aceștia să vadă lumina slavei lui Dumnezeu strălucind pe faţa lui Isus Hristos (2 Corinteni 4:6).

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: