Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

01 Marti, 2017

SĂ NE RUGĂM CA ADEVĂRUL SĂ FIE REVELAT PRIN VINDECĂRI MIRACULOASE

• O mama drăguță și inteligentă a trei copii mici a primit o copie a Cuvântului și dorește să afle ce spune acesta. Să ne rugăm ca ea să citească Cuvântul cu pasiune și să-l înțeleagă, iar ochii ei să fie deschiși pentru adevăr.

• Să ne rugăm ca vălul de pe ochii localnicilor să fie îndepărtat și ca ei să vadă adevărul așa cum este. Între localnici se petrec multe vindecări miraculoase, dar lucrurile se operesc la vindecarea propriu-zisă pentru că ei sunt orbi față de adevărul din spatele minunilor de care au parte! Să ne rugăm ca aceste minuni să ducă la mântuire prin credința în Isus Hristos!

• Să ne rugăm pentru Sammy, o femeie care a avupt probleme cu spatele și a fost vindecată în urma rugăgciunii. Să ne rugăm pentru o ușă deschisă a prieteniei cu cea care s-au rugat pentru ea și ca Sammy să audă și să primească adevărul.

• Amy a auzit Vestea bună, dar s-a sințit stângenită de aceasta, chiar și după ce a fost vindecată de Domnul. Să ne rugăm ca barierele din inima ei să fie îndepărtate, ca ea să primeascăc multă pricepere și să-și predea viața cu bucurie Domnului.

• Când Sarah și-a împărtășit singurătatea profundă cu vecinii ei credincioși, aceștia s-au rugat pentru ea. Ea le-a spus că s-a simțit ușurată și mult mai liniștită, recunoscând că această stare a fost rezultatul rugăciunilor lor. Să ne rugăm pentru o ușă deschisă pentru ca vecinii ei să-i poată împărtăși vestea bună, ca inima ei să continue să se înmoaie și ca ea să accepte mântuirea.

• În Peninsula Arabică există mai mulți muncitori străini credincioși (pakistanezi, filipinezi, indieni etc.) Să ne rugăm ca dragostea lor și mărturia lor despre Isus să aibă un impact pozitiv asupra inimilor localnicilor. Mulți dintre acești credincioși muncesc în casele localnicilor și pot avea un mare impact asupra întregii familii. Să ne rugăm ca acești credincioși să fie întăriți de Domnul pentru a-și păstra dedicarea față de El și să li se pună înainte uși deschise ca să poată împărtăși Evanghelia.

• Să ne rugăm ca mai mulți oameni să aibă vise și viziuni cu Domnul Isus Hristos. Mulți dintre cei care au avut astfel de vise s-au întors la Domnul după ce au experimentat o astfel de întâlnire cu El; prin urmare să ne rugăm pentru mai multe experiențe de felul acesta! De asemenea, să ne rugăm ca acei oameni care au avut vise/viziuni să caute credincioși în Isus care să le ofere mai multe informații.