Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

01 Februarie 2021

FEBRUARIE NIȚIATIVA DE RUGĂCIUNE- PENTRU FORMAREA BISERICILOR INDIGENE DIN PENINSULA ARABICĂI

Săptămâna 1 - întemeiată pe Adevărul Cuvântului

lui Dumnezeu Alătură-te nouă pentru a-l lăuda pe Tatăl nostru din Ceruri pentru lucrarea măreață pe care o face în Peninsula Arabică! Dumnezeu își crește Biserica, Aliluia! Duhul Sfânt atrage oamenii indigeni ai AP într-o relație cu Domnul și Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Oamenii din fiecare dintre țările din AP (Bahrain, Kuweit, Arabia Saudită, Oman, EAU, Yemen și Qatar) primesc Adevărul lui Isus și experimentează libertatea harului Său mântuitor. Bucură-te, bucură-te și iarăși zic să te bucuri!

Aceasta este o chemare pentru adepții lui Isus din întreaga lume să se adune în jurul bisericii care formează AP și să țină acești noi credincioși în rugăciune. Istoria bisericii ne arată că inamicul va lucra cu sârguință pentru a denatura adevărul, a semăna doctrine false, a distrage atenția noilor credincioși și a promova neîncrederea și dezunitatea. În calitate de credincioși, putem să ne împotrivim schemelor inamicului și să le oferim fraților și surorilor din AP o acoperire de rugăciune pentru a-i întări și proteja. Vă rugăm să vă alăturați pentru a ne ruga următoarele pentru biserica AP:

• O biserică va fi la fel de puternică în Domnul ca fiecare dintre membrii săi. Rugați-vă pentru credincioșii AP, atât vechi, cât și noi, să se întemeieze în Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu și ca rezultat să crească credința lor. Roagă-te să citească, să audă, să învețe, să împărtășească și să aplice Cuvântul lui Dumnezeu cu fidelitate.

• Rugați-vă pentru acești credincioși din mediul musulman, BMB, pentru a înlocui minciunile pe care le-au crezut din mediul și cultura lor islamică cu Adevărul din Cuvântul lui Dumnezeu. Roagă-L pe Dumnezeu să le arate modalități practice de lor a aplica adevărul lui Dumnezeu în viața de zi cu zi.

• Roagă-te ca BMB-urile din Peninsula Arabică să recunoască și să urmeze Duhul Sfânt. Roagă-L pe Dumnezeu să le dea discernământ clar pentru a testa spiritele și pentru a cunoaște adevăratul caracter al Duhului Sfânt. Rugați-vă pentru înțelegerea lor a vocii Duhului Sfânt și a îndrumării Sale.

• Roagă-te ca Dumnezeu să-l rețină pe inamic de aceste BMB-uri și să nu-i permită să distorsioneze înțelegerea lor despre adevăr. Roagă-l pe Dumnezeu să-i ajute pe acești BMB să-și înțeleagă autoritatea în Hristos asupra dușmanului, astfel încât să poată sta puternic împotriva inamicului sigur în noile lor identități în Hristos.


PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: