Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

01 Februarie 2019

Să ne rugăm pentru vizita Papei în Emiratele Arabe Unite

Cererile de rugăciune

În perioada 3 - 5 februarie 2019 Papa Francis vizitează Emiratele Arabe Unite. Aceasta este prima vizită a papei în Peninsula Arabică. Vizita papei coincide cu vizita marelui imam al Moscheii Al Azhar din Cairo, Egipt, dr. Ahmad Al Tayeb, unde cei doi lideri religioși proeminenți vor participa la o întâlnire istorică pentru a lansa un mesaj umanitar global pentru a consolida valorile toleranței și fraternității, coexistența și respingerea extremismului.

Se estimează că 135.000 de catolici din Emiratele Arabe Unite și străinătate vor participa la serviciul religios condus de Papa Francis, care va avea loc pe Stadionul Sheikh Zayed din Abu Dhabi și șoselele înconjurătoare. Să ne rugăm pentru acest serviciu religios unde Papa Francis va servi și Cina Domnului.

Vizitați site-ul nostru și găsiți-ne online la:

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: