Pentru Peninsula Arabică

Evanghelia pentru fiecare persoană şi o biserică pentru fiecare popor din Peninsula Arabică, printre localnici. Mulţumim că vă rugaţi pentru noi!

01 August 2019

RUGĂCIUNE PENTRU PELERINAJUL LA MECCA - 9-11 AUGUST 2019

După cum știți probabil, pelerinajul la Mecca va avea loc în curând, în perioada 9-11 august. Mulți musulmani călătoresc deja spre Mecca pentru a face călătoria spirituală a vieții. Să ne rugăm ca aceștia să călătorească și să ajungă în schimb în prezența Domnului Isus Hristos. Vă invităm să vă alăturați în rugăciunile pe care le facem pentru cei 2,5 milioane de musulmani care vor face acest pelerinaj anul acesta.

Un videoclip și informații pentru rugăciune în opt limbi diferite pot fi găsită pe site-ul web Praying Through the Peninsula Arabian (PTAP) la: https://www.pray-ap.info/hajj.html

Cele opt limbi sunt: engleză, coreeană, franceză, portugheză, arabă, spaniolă, germană și chineză.

• De asemenea, în acest an, urmăriți site-ul Prayercast/Love Muslims unde se vor posta videoclipuri și informații pentru rugăciune referitoare la pelerinaj în perioada cân acesta va avea loc. Informațiile nu sunt încă postate, dar le veți putea găsi curând la adresa: https://prayercast.com/love-muslims-home.html

Să ne rugăm în continuare ca Dumnezeu să-i elibereze pe pelerinii musulmani care vor călători la Mecca din împărăția întunericului și să-i strămute în Împărăția Fiului iubit al lui Dumnezeu, pentru ca ei să găsească răscumpărarea și iertarea păcatelor care se află doar în Isus! (Coloseni 1:13-14)

PTAP pe aplicația PrayerMate (Partener în rugăciune)

PTAP este acum pe aplicația PrayerMate pe care o puteți descărca gratuit pentru iOS și Android. Căutați-o în categoria „World Mission”. Această aplicație este încă un mod prin care ne putem ruga pentru Peninsula Arabică și pentru multe alte regiuni ale lumii!

Pentru mai multe informații, accesați: http://praynow4.org/arabianpeninsula: